نخستین جشنواره وبلاگ نویسی پرستاری در جهت شکوفایی حرفهی پرستاری، هدایت آن به سوی پرستاری نوین، تخصصی کردن آن و استفاده از توان پرستاران در امر ارتقای سطح سلامت جامعه از حدود یکسال پیش فعالیت میکند.
احمد عامری، مدیر اجرایی جشنوارهی وبلاگ نویسی پرستاری، به خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)،منطقه خوزستان گفت: این جشنواره که به عنوان طولانیترین جشنواره وبلاگنویسی کشور حدود یکسال طول کشید و توانست جدای از برگزاری یک مسابقه وبلاگ، فرهنگ وبلاگ نویسی را به میان پرستاران برده و پرستاری را در اینترنت معرفی کند و به قولی پرستاری را به میان مردم ببرد.
وی ادامه داد: ایجاد بیش از هزار وبلاگ پرستاری در خلال برگزاری این جشنواره و انتشار میلیونها پست و مطلب پرستاری از سوی وبلاگهای پرستاری بیشک عظیم ترین رخداد و همایش تخصصی در یکسال گذشته و در طول تاریخ پرستاری است.
عامری خاطرنشان کرد: همچنین ما با برگزاری نخستین جشنواره وبلاگنویسی پرستاری موفق شدیم هم فرهنگ اطلاعرسانی آنلاین و هم وبلاگنویسی را در پرستاری رواج دهیم و هم فرهنگ پرستاری را به میان مردم ببریم که در نوع خود در صد سال گذشته بینظیر بوده است و این جشنواره را به عنوان پیش آهنگ و پرچم دار جنبش نرم افزاری و نهضت تولید علم در پرستاری راهبری کنیم و با توجه به اینکه امسال از طرف سازمان بهداشت جهانی تحت عنوان آیندهای مطمئن با سرمایه گذاری در سلامت نامگذاری شده است، لذا تصمیم گرفتیم علاوه بر رسالت خود از توان بیش از هزار وبلاگ پرستاری و دهها سایت پرستاری شرکت کننده در این جشنواره در راه آموزش سلامت و ارتقای سطح سلامت جامعه استفاده کنیم.
مدیر اجرایی جشنوارهی وبلاگ نویسی پرستاری یادآور شد: با برگزاری این جشنواره شاهد نوعی حرفهایگری در پرستاری شدیم و به مرور زمان با فرهنگ سازی توانستیم نوعی پرستاری تخصصی را در اینترنت پایه گذاری کنیم .همچنین وبلاگهای پرستاری موفق شدند تفکر انتقادی را در جهت بهبود وضعیت پرستاری به کار ببرند و به یقین میتوان گفت که این جشنواره بدون هیچگونه کمک مالی، اعتبار خاص یا پوستری تبدیل به یکی از موفقترین جشنوارههای تخصصی در جهت معرفی پرستاری ایران زمین شده است.
عامری گفت: شرکت در بیش از چهار میزگرد تخصصی در خبرگزاری ها و دیگر مراکز اطلاع رسانی و انجمن های علمی به منظور بررسی راهکارهای دقیق و اتخاذ راهکردهای اصولی در خصوص پدیدهی وبلاگ نویسی در پرستاری و همچنین برگزاری بیش از هفت کنفرانس تخصصی وبلاگ نویسی پرستاری که چهار کنفرانس آن به صورت آنلاین و بر روی اینترنت برگزار شد.
وی ادامه داد: تلاش برای تشکیل فهرست موضوعی وبلاگهای پرستاری در سرویس دهندههای وبلاگی همچون بلاگفا باعث نگاه تخصصی به وبلاگ در پرستاری شد. همچنین با تلاش، پایگاه اطلاع رسانی پرستار و پرستاری و دبیرخانه جشنواره گروه پرستاری در سایت مرجع متخصصین ایران، پزشکان بدون مرز و چند سایت اطلاع رسانی دیگر ایجاد شد.
عامری تصریح کرد: در سال گذشته نیز در انجمن پرستاری ایران شاهد تشکیل کانون وبلاگ نویسان پرستاری بودیم که با تشکیل میزگردها و جلسات متعدد در جهت تثبیت، فرهنگ سازی و آموزش وبلاگنویسی به جامعه پرستاری و خدمات دهی به وبلاگ نویسان پرستاری فعالیت خود را آغاز کرد. همچنین با استفاده از نظر سنجیهای وبلاگی، تبادل لینک و انتشار مطالب وبلاگهای پرستاری در وبلاگهای تخصصی دیگر، شاهد نفوذ پرستاری در رسانهها بودیم.
قرار وبلاگی در همایش هم اندیشی و اتحاد پرستاری بروجن نیز برگزار شد که وبلاگنویسان فعال پرستاری در آن به بحث و تبادل نظر پرداختند. انتشار بیش از پنجاه خبر و بیانیه رسمی از سوی دبیرخانه جشنواره وبلاگ نویسی پرستاری نشان از نگاهی تخصصگرا به وبلاگ نویسی در پرستاری است.
مدیر اجرایی جشنوارهی وبلاگ نویسی پرستاری یادآور شد: دبیرخانه جشنواره وبلاگنویسی پرستاری و کانون وبلاگ نویسان پرستاری ضمن تشریح فعالیت و اهداف خود در جهت اعتلای رشته پرستاری این نکته را متذکر میشود که این جشنواره کاملا تخصصی بوده و متعلق به جامعه بزرگ پرستاری است.
برگزاری کارگاه ها و کلاسهای تخصصی آموزش خبرنگاری، عکاسی و وبلاگ نویسی پرستاری در تهران و چند استان دیگر به منظور آماده سازی زمینهای برای راه اندازی خبرگزاری پرستاری ایران و استفاده از توان وبلاگنویسان پرستاری که دورههای خبرنگاری و آنلاین نویسی را طی کردهاند در سال گذشته از مهمترین فعالیتهای جنبی این جشنواره بوده است .
وی در پایان تصریح کرد: به کلیه شرکت کنندگان از سوی انجمن پرستاری ایران لوحی اهدا و به ۱۲ وبلاگ برگزیده نیز جوایزی اهداء میشود. اسامی و آدرس این وبلاگها انتخاب شده که از سوی دبیرخانه جشنواره وبلاگنویسی پرستاری و انجمن پرستاری ایران اعلام میشود.