وبلاگ‌ تخصصی؛ به‌روز،اعتباربخش، آموزشی و تدوام نیافتن، شباهت‌محتوا ؛ چالش‌های این عرصه


میزگرد ” وبلاگ‌های تخصصی؛ فرصت‌ها و چالش‌های پیش‌ رو” با حضور دکتر علی گرانمایه پور، مدرس دانشگاه، دکتر امید مسعودی، مدرس دانشگاه، نیما اکبرپور وبلاگ‌نویس تخصصی آی‌تی، عباس حسین‌نژاد، دبیر سرویس وبلاگ ایکنا و احمد عامری، مدیر اجرایی جشنواره وبلاگ‌نویسی پرستاری، در خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) برگزار شد و در این میزگرد علاوه بر بررسی مفهوم و ویژگی‌های وبلاگ‌های تخصصی، چالش‌هاو آسیب‌های پیش‌روی آن به بحث گذاشته شد.

به گزارش ایسنا، احمد عامری ، مدیر اجرایی جشنواره‌ی وبلاگ‌نویسی پرستاری نیز در این میزگرد، با اشاره به روند برگزاری این جشنواره اظهار داشت: « وبلاگ‌نویسی تخصصی نیازمند حضور هر چه بیشتر استادان حوزه‌ی ارتباطات و سایبر در این عرصه است. همچنین با حمایت از طرح‌های وبلاگی و جشنواره‌های مجازی وبلاگ نویسی توسط ادارات کل دولتی و دانشکده‌ها شاهد رشد علمی و تولید محتوا در اینترنت خواهیم بود که به پیشرفت ملی ایران و ایرانی خواهد انجامید.»
وی ادامه داد:« یکی از اهداف ما برای برگزاری جشنواره‌ی وبلاگ‌نویسی پرستاری این بود که هر پرستار یک ایمیل و یک وبلاگ داشته باشد. یکی از مهم‌ترین مشکلات ما در این راستا، عدم آشنایی پرستاران با اینترنت و کامپیوتر بود که برای رفع این مشکل کارگاه‌های آموزشی، آموزش اینترنت و وبلاگ نویسی برگزار شده و خواهد شد.»
عامری به برنامه‌های این جشنواره اشاره کرد وگفت: « ایجاد واحد وبلاگ نویسی در دانشکده‌های پرستاری، تشکیل کانون وبلاگ‌نویسان پرستاری، ایجاد یک سایت دائمی‌ برای برگزاری جشنواره،‌ همکاری با سایر تشکل‌های مرتبط و همچنین برگزاری کارگاه‌های وبلاگ نویسی از چند روز گذشته از جمله این برنامه‌هاست.»
وی گفت: « با توجه به وضعیت کشور و ترسیم چشم انداز ۲۰ ساله، کلیه‌ی رشته‌ها می‌توانند در زمینه‌ی وبلاگ‌نویسی تخصصی به پیشرفت‌های زیادی برسند. همچنین برگزاری جشنواره‌های تخصصی وبلاگ‌نویسی حاکی از نگاه تخصص گرا به این عرصه است.مهم آن است که هر گروهی بتواند تعریف خاص خود را از وبلاگ‌نویسی تخصصی ارایه دهد.»
مدیر اجرایی جشنواره‌ی وبلاگ‌های پرستاری تاکید کرد: « چارچوب‌های مربوط به وبلاگ‌های تخصصی، باید در قالب انجمن‌های تخصصی و NGOها، حوزه تعیین شوند. همچنین تمامی‌گروه‌های وبلاگ‌نویسی می‌توانند ارتباط ارگانیکی باهم داشته باشند. دانشگاه‌ها نیز باید وبلاگ‌نویسی تخصصی را در رشته‌های خود ارایه دهند.»
عامری یادآور شد: « راه اندازی جشنواره‌های مختلف وبلاگ نویسی در ماه‌های اخیر نیز توانسته عرصه‌ی وبلاگ‌نویسی تخصصی را توسعه دهد، همچنین ایجاد سرویس‌های مختلف وبلاگ‌نویسی نیزباعث ارتقای کیفیت خدمت شان به وبلاگ‌های مختلف می‌شود.»
وی با تاکید بر لزوم اهمیت قایل شدن روزنامه‌ها و خبرگزاری‌ها برای بحث وبلاگ نویسی گفت: « آن‌ها می‌توانند به معرفی وبلاگ‌های برتر در زمینه‌های تخصصی بپردازند. تا چندی قبل روزنامه‌ها صرفا به معرفی سایت‌ها می‌پرداختند، ولی می‌توان گفت سایت چیز بیشتری از وبلاگ ندارد. امروزه وبلاگ‌ها بیشترین تولید محتوای اینترنتی را انجام می‌دهند.»

ahmad-ameri

عامری ، مدیر اجرایی اولین جشنواره وبلاگ نویسی پرستاری :
وبلاگ‌نویسی در واحدهای دانشگاهی به طور تخصصی گنجانده شود
برگزاری جشنواره‌های وبلاگ‌نویسی تخصصی حاکی از نگاه تخصص‌گرا به این عرصه است


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *