ایده وبلاگ نویسی در سال ۸۵ توسط احمد عامری ،نماینده انجمن پرستاری ایران از اهواز ارائه شد و در ادامه جشنواره وبلاگ نویسی با مدیریت اجرایی ایشان آغاز گردید.
مود.
از جشنواره ی وبلاگهای پرستاری به عنوان سرآغازی برای رستن و حضور در عرصه رسانههای الکترونیکی در پرستاری نام برده شده است و متخصصین امر اذعان داشته اند که مشارکت گسترده پرستاران در این جشنواره نشان داده است که پرستاران نسبت به هویت حرفهای خود حساس شده و با تفکری حرفه ای می خواهند چهره واقعی خود را به جامعه نشان دهند و آمادگی خود را برای دفاع از حق سلامتی جامعه اعلام دارند.
این طرح از این نظر بسیار حائز اهمیت است که طرح وبلاگ نویسی پرستاری در زمانی مطرح شده است که اشنایی با دنیای الکترونیک در سطوح اولیه بوده و نه تنها پرستاران ،که احاد جامعه شناختی از راه های ورود به دنیای مجازی نداشته اند و به مانند امروز نرم افزار های متفاوتی در فضای مجازی از قبیل واتساپ،وایبر و تلگرام در دسترس نبود.
این نگاه مدبرانه و رو به آینده نشآت گرفته از دید باز و آگاهانه اجرا کنندگان طرح بوده است و همچنان که در مراحل اولیه طرح ،مدیر اجرایی اهداف را اینگونه بیان کرده است.
هدف آشنایی پرستاران با روش های نوین برقراری ارتباط، تغییر و تحولی نو در شناساندن رشته پرستاری به عموم،اشنایی با ادبیات حرفه ای و به اشتراک گذاری دانش و تجربیات پرستاران بوده است.
ایجاد ارتباط وتعامل از طریق وبلاگ نویسی،تبادل اطلاعات و ایجاد فضای همکاری بیشتر در محیطی خارج از محل کار،از دیگر اهداف طرح به شمار می آیند
از آنجایی که هنوز پرستاری نیاز به آموزش ،شناخته شدن و شناسانده شدن دارد ،لذا وبلاگ نویسی و دادن آموزش در سایت های پرستاری در ادامه روند رو به رشد پرستاری بسیار مثمر ثمر واقع شد.
اما شاید مهمترین ویژگی وبلاگها را بتوان رهایی آنها از محدودیت و قید و بند نداشتن رسانه دانست.
بیان مشکلات و موارد کمتر دیده شده از پرستاری،تاثیر پرستاری در حوزه سلامت ،زیر سوال بردن پنهان ماندن پرستاری زیر لوای دیگر اصناف،وتمام شدن فعالیت ها و اقدامات مهم درمانی پرستاران بنام دیگران اولین بار از طریق وبلاگ نویسی از فراموشی محض خارج شد و بیان مسائلی را شاهد بودیم . و سر اغاز مطالبه گری به طور خود جوش از دل وبلاگ نویسی به سایر گروههای مجازی بسط یافت.
کم کم با تشکیل گروههای استانی پرستاری از وبلاگ نویسی به حالت گفتمان نزریک شد.
و به این ترتیب وبلاگ نویسی توانست پرستاری را در زمینه اطلاع رسانی صنفی به هماهنگی و یک دست شدن نزدیک و به سمت بیداری حرفه ای سوق دهد.
لازم بذکر است این روز به مناسبت تولد احمد عامری وبلاگ نویس و مدیر اجرایی اولین جشنواره وبلاگ نویسی پرستاری تحت عنوان روز وبلاگ نویسی پرستاری نامگذاری شده است.
به قلم : مهدیه زیاری